Optreden boeken

 

El Elohim boeken voor een optreden of informatie over een boeking?
Neem dan contact met ons op via gospelkoorelelohim@gmail.com:

Wij leveren graag maatwerk geschikt voor uw viering.
Omdat El Elohim meewerkt aan kerkdiensten van verschillende gezindten vinden wij het een uitdaging om elke keer weer een kerkdienst van een passend repertoire te voorzien.

Dat kan bestaan uit alleen Nederlandstalige liederen, of meer thematisch gekozen naar bijbeltekst of onderwerp.
Ook blijkt moderne popmuziek vaak een moraal te bevatten die zowel toepasbaar is bij een kerkdienst, als ook bij muzikale evenementen.

Pianist Jan de Roos is ook organist en kan op verzoek de samenzang van de dienst begeleiden.
Daarnaast is het mogelijk om slagwerker Edward Naber mee te laten doen.

El Elohim houdt van een muzikale uitdaging!!

Wij komen graag met u in contact als u die voor ons heeft!

Biografie van onze beschikbare muzikanten:

Dirigent Joop Ploeg studeerde Hobo aan de conservatoria van Groningen en Den Haag.
Als 1e hoboïst van de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso is hij 38 jaar werkzaam geweest. Sinds september 2017 is Joop met FLO (Functioneel Leeftijds Ontslag). Tegenwoordig is Joop actief als solist, geeft hij hoboles en is hij koordirigent. Sinds 1989 is hij dirigent van El Elohim.

 


 

Jan de Roos is pianist/organist. Hij studeerde af aan het conservatorium in Groningen en houdt zich vooral bezig met klassieke muziek. Als begeleider en/of solist is hij veelgevraagd. Verder is hij repetitor bij een aantal koren en geeft hij pianoles. Sinds 2003 is hij vaste pianist van het koor. janderoospianist.nl

 

Slagwerker Edward Naber is behalve vaste drummer van El Elohim tijdens concerten en projecten ook slagwerker van de Martini Brassband Groningen en de Biggle Baggle Big Band uit Assen.

 

 

Marjanne Klok (1991) was al op zeer jonge leeftijd in de ban van de contrabas. Bij de open dag op de muziekschool was dit dan ook het enige instrument wat ze wilde proberen. Vanaf haar 8e is ze begonnen met lessen. Na een groot aantal jaren in jeugd- en studentenorkesten waarbij ze onder andere samen heeft gespeeld met Cor Bakker heeft ze in 2012, 2013 en 2014 met het Nederlands Studentenorkest meegespeeld onder leiding van de topdirigenten Lucas Vis, Ivan Meylemans en Jurjen Hempel. Daarnaast heeft Marjanne op contrabas en basgitaar in comboverband zang begeleid bij diverse koren en in de kerk. Zo heeft ze al meerdere malen El Elohim begeleid. Naast de passie voor muziek heeft Marjanne een buitengewone interesse in de natuur en ecologie. Ze heeft dan ook ecologie gestudeerd en is momenteel werkzaam bij Vogelbescherming Nederland.

Kees van der Berg mag zichzelf inmiddels een ervaren gitarist en muziekdocent noemen. In 2005 begon hij met de vooropleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Groningen. Inmiddels is deze opleiding afgerond en zijn er verschillende zeer uiteenlopende projecten gedaan. Naast bezigheden als uitvoerend musicus ervaring opgedaan in professionele ondersteuning binnen de podiumkunsten, een zeer dynamisch werkveld waar snel schakelen een vereiste is. keesvanderberg.nl

 

 

 

Lotte de Bruin, saxofoniste, heeft gestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Daar heeft ze haar diploma’s Docent Muziek en Hafabra-directie behaald.      Naast het bespelen van de saxofoon doet ze door de week nog een tal van andere dingen.     Zo is ze dirigent van twee orkesten, Chr. muziekvereniging ‘Nil Sine Labore’ uit Boerakker en muziekvereniging ‘In Corpore’ uit Wagenborgen. Verder is ze producent van het Noordpool Orkest, een 42-koppig professioneel orkest dat bestaat uit een bigband en strijkers. Ook maakt ze deel uit van het ‘Ommelander Saxofoonkwartet’ dat ze samen met drie andere saxofonisten heeft opgericht in 2015. En ze geeft saxofoonles in Groningen en Winsum. Kijk voor meer informatie en concertagenda op:

lottedebruinmuziek.wordpress.com
ommelandersaxofoonkwartet.nl
facebook.com/ommelandersaxofoonkwartet