Lid worden

Welkom bij GOSPELKOOR EL ELOHIM, een enthousiast interkerkelijk koor met ruim 50 leden in de leeftijd tussen de 25-60 jaar.

Wij beheersen een breed repertoire:
van traditionele en moderne gospel tot musical- en popmuziek. El Elohim is niet alleen te beluisteren tijdens kerkdiensten van verschillende gezindten, maar ook steeds vaker te horen op muziekfestivals en bij andere muzikale gelegenheden.

Door deze veelzijdigheid is El Elohim ook steeds vaker buiten de kerken te horen.
Veel teksten hebben een moraal of verhaal. Denk maar aan The Passion, waarin hits van nu een hele andere lading krijgen.
Onderstaande video laat El Elohim zien tijdens The Passion Assen 2016

Jaarlijks geeft El Elohim één of meerdere concerten.

Joop

Jan

Joop Ploeg ( hoboïst bij de KMK JWF Kapel) is al meer dan 25 jaar onze dirigent en samen met beroepspianist Jan de Roos de sterke muzikale basis van het koor.
Hierin onderscheidt El Elohim zich van andere gospelkoren: muzikale vooruitgang en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Koorscholing en studiedagen zijn een vast onderdeel van ons programma waaraan altijd met veel enthousiasme wordt deelgenomen.

Repetitie: op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in Assen.

Als je lid wilt worden van gospelkoor El Elohim, dan is dit de procedure:

Stuur een mail naar de ledenadministratie.
Deze nodigt je dan uit om 3 repetities bij te wonen zodra er zicht op plaatsing is. Tijdens de derde repetitie word je gevraagd om een stemtest te doen. Daarbij wordt gelet op zangkwaliteit en toonbereik van de stem. Na 11 april is het weer mogelijk je aan te melden.

Lid worden van gospelkoor El Elohim doe je vrijwillig maar lid zijn is niet vrijblijvend. Dit betekent dat je zoveel mogelijk aanwezig probeert te zijn tijdens de repetities. Deze zijn er immers voor om o.a. bij een optreden goed uit de verf te komen. Daarnaast is het ons streven om tijdens alle optredens uit ons hoofd te zingen. Uiteraard begrijpen wij dat het een keer voor kan komen dat je niet aanwezig kunt zijn maar ook bij optredens rekenen wij op iedereen.

Omdat we grensverleggend bezig zijn, zijn we weer op koorreis geweest.
In november 2017 was onze stedentrip naar Berlijn  georganiseerd rondom het concert op zaterdag 18 november 2017 dat we daar gaven in de Apostel Paulus Kirche, hét internationale gospelpodium van Berlijn!

Hier een video verslag van het concert:

In 2018 bestonden we 40 jaar!

Ons Jubileumconcert op zaterdag 14 april 2018 m.m.v. Cindy Oudshoorn was een groot succes.

Houd onze website en facebook in de gaten voor meer nieuws!