Ja, ik Sponsor El Elohim


Op zaterdagavond 21 december 2019 geeft El Elohim een kerstconcert in de Jacobuskerk in Rolde. Het thema van de avond is WARMTE. Dit thema gaan we via muziek en sfeer uitdragen.
Onze vraag is: wilt u ons sponsoren om het concert te helpen bekostigen? 
Voor het bedrag vanaf € 50,00 of een bijdrage naar keuze ontvangt u als tegenprestatie:

• vermelding van naam/logo op onze website en
Facebookpagina;
• het vermelding van naam/logo in het programmaboekje.
* Daarnaast ontvangt u 1 gratis kaart voor ons concert.

.

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen. Hiermee maakt u uw donatie definitief en kunnen wij contact met u opnemen om het bedrijfslogo van u te ontvangen.

.

Wij bedanken u hartelijk voor uw bijdrage.

 

 

 

Waardeert u onze inspanningen maar wilt u ons toch liever eenmalig financieel voor een kleiner bedrag, zonder tegenprestatie van ons, ondersteunen? Eenmalige Donatie

Meer informatie:

Het koor
Gospelkoor El Elohim bestaat uit ruim 50 leden en staat onder leiding van beroepsmuzikanten dirigent Joop Ploeg (voormalig hoboïst bij de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso) en pianist Jan de Roos. Naast de optredens in Assen en omgeving, heeft het koor ook optredens verzorgd in Parijs en eind 2017 in Berlijn.

Het repertoire van het koor bestaat uit traditionele en moderne gospel, klassiek, tot ook herkenbaar populair- en musical repertoire dat een verhaal vertelt of moraal heeft.